The perfect boy - kapitel 19

Så killarna klev upp o bytte om o åkte iväg någonstans medan jag & Cajsa gick upp till mitt rum o hon hämtade sina grejor och bytte om till fin kläder och sminkade oss fina och sen knackade det p ådörren och det var mamma o pappa och sa att det var en taxi som väntade på oss där nere, så vi alla gick ner och hoppade in i taxin.
Vi kom fram till en jättefin resturang vi hoppade ut och...

the second twenty seven of winter.Bombshell 

träffades av killarna som stod utanför resturangen, killarna gick fram till oss och gav oss en kyss och sen gick vi alla in i resturangen och vi beställde god mat och hade en härlig, mysig & fantasik sista kväll men kvällen tog slut och vi åkte hem och gick ner till poolen och bara simmade runt och njöt men sen måste vi gå upp och lägga oss för planet gick ganska tidigt. Så vi gick till våra rum och somnade super snabbt.
Nästa morgon vaknade vi att det bankade på dörren då var det mamma och pappa som var jättestressade och skrek flyget går om en halv timme.
Vi fick panik för vi hade försovit oss så vi klädde på oss knackade på hos Oscar & Cajsa och dom sov så vi fick bank, banka & banka tillslut öppnade en nyvaken Cajsa vi skrek att flyget går om 25 minuter Cajsa fick panik och Oscar flög upp ur sängen dom skyndade sig och när de tvar en kvar kvar så satt vi i en taxi och kom ändå fram i tid. Taylor sa att han & Oscar hade fixat en överraskning på flyget så vi hoppade på och letade efter vanlig platser då satt någon på ögonbindel på oss jag fick ju såklart panik men det var bara Oscar & Taylor som satt på ögonbindel på mig, Cajsa, mamma & pappa dom tog våra händer och vi fick gå där, det var ju bara lite pinsamt att vi gick med ögonbindel alla kollade säkert på oss, jag fattade faktist inte riktigt varför vi hade ögonbindel ;)
Men vi kom fram någonstans och dom tog av oss ögonbindlarna vi var i en förstaklass cupé (se dom 2 bilderna, det är cupén) jag frågade varför vi var här och vände då stoppade Taylor mig och sa vi har ändrat så att vi fick en första cupé alldeles själv, jag bara gapade, jag bara fattade inte hur.
Alla blev jätteglada vi satte oss ner i fotäljerna och hade det skönt tur att det är en lång flygresa men tilllslut somnade jag lutad mot Taylors axel sen vaknade jag av att en stor nalle låg i min famn jag tittade på Taylor och han flinade. Det var han som hade köpt en stor söt nalle.
Sen fick jag också en choklad burk.
Men tillslut kom vi fram vi gick och hämtade våra väskor sen åkte alla hem till sig.

Inge långt kapitel men vi ska packa in massa grejer i våran sutga så jag hinner ej skriva mer men ni får nöja er med det där korta kapitlet <3
Då var deras resa över kom med lite förslag vad som ska hända nu <3
Novellen kanske slutar snart om jag inte kommer på vad som ska hända så kom med MASSA förslag!

Ses <3

/Sofia

The perfect boy - kapitel 18

Jag blev så sur att inte fotografer kan lämna en i fred skrek jag.
Alla andra höll med och vi bestämmde oss för att bada i poolen, vi gick ner och då stannade vi och tittade mot poolen och såg...


Magic and MisterySayingImages.com-Best Images With Words From Tumblr picture on VisualizeUs
the reason is you ♥ - PolyvoreI'm falling in love but it's falling apart.
Massa fotografer! Jag blev så himla förbannad att jag sprang fram till alla fotografer och skrek till dom ''Kan ni inte bara lägga av, kan man inte få ha ett privat liv!!''
Men som alla fotografer strunta dom i vad jag sa och började knäppa kort och ställa frågor vi sa bara inga kommentarer och gick upp till vårat rum.
Jag slängde mig i sängen och grinade, grinade o grinade. Det var sista dagen innan vi ska åka hem så förstör alla fotografer det!
Då sa Taylor till mig att vi struntar i fotograferna o jag & Oscar bjuder er och dina föräldrar på middag ikväll, sa Taylor.
Jag tittade på Taylor och gav han ett smile och kramade honom o vi bara stod där tillsammans och höll om varandra men vi bröts av Cajsa ''Hörni om vi vill ha en kul sista dag ska vi väl inte bara stå still hela dagen''
Vi tittade på Cajsa och skrattade lite men sen gick vi ner och såg att fotograferna var borta.
Vi gick till poolen och simmade runt litegrann sen tog vi en varsin sprite i poolbaren.
Sen gick vi ner till stranden och solade sen började jag & Taylor kyssas.
Allt bara försvann det var bara jag & Taylor, men vi bröts av Cajsa som sa att hon tyckte att vi skulle till stan istället för att vara här.
Så vi ställde oss upp och gick ner till stan där träffade vi mamma o pappa på ett café.
Vi vinkade till dom och sen fortsatte vi, vi kom fram till en äng vi sprang där och vi ville bara bli små igen, så vi började leka kurragömma och sen tagen.
Vi hade så kul man kändes sig så liten och vi hade så kul att vi bara skrattade och ramlade ner på marken och låg där och skrattade. Men sen blev vi så trötta att vi gick hem till hotellet o bytte om till badkläder och hoppade i poolen och bara hade det skönt, senare kom mamma o pappa och frågade vad vi skulle äta då sa killarna att dom tänkte bjuda på middag.
Så killarna klev upp o bytte om o åkte iväg någonstans medan jag & Cajsa gick upp till mitt rum o hon hämtade sina grejor och bytte om till fin kläder och sminkade oss fina och sen knackade det p ådörren och det var mamma o pappa och sa att det var en taxi som väntade på oss där nere, så vi alla gick ner och hoppade in i taxin.
Vi kom fram till en jättefin resturang vi hoppade ut och...

Måste sluta där för att jag hinner inte skriva mer <33

Hej dåå!! <33

/Sofia <3 :)

The perfect boy - kapitel 17

Jag backade ifrån Taylor och frågade vad hände egentilgen mellan dig och Kristen.
Han tittade in i min ögon och sa jag sa till henne att henne sluta men hon fortsatte och sen när hon kysste mig försökta jag att gå men hon stoppade mig. Jag älskar DIG och ingen annan!

Pretty Poodlesemper, numquam
Jag tittade in i Taylors ögon och kysste honom igen, Taylor avslutade kyssen och sa det tar jag som ett ja!
- Japp det är ett ja, sa jag och kysste honom igen.
Vi satte oss ner och började fika och prata och skratta och tillslut frågade jag hur han hade hunnit göra allt det här då svarade han att han redan hade fixat allt för att han hade tänkt ta mig hit efter middagen med Kristen.
Men tillslut blev vi trötta så vi la oss ner i gräset bredvid varandra och mina ögonlock blev tyngre o tyngre och tillsut somnade jag med mitt huvd lutad mot Taylors mage, sen vaknade jag av att jag låg i sängen på hotellet och Taylor låg sovandes bredvid mig. Det låg en liten lapp bredvid min säng där det stod att han hade bärt mig till limosinen och sen åkt hem ''God natt min lilla sötnos'' stod det i slutet.
När jag läste slutet fick jag ett leende på läpparna och sen la jag tillbaka lappen och somnade nästa morgon vaknade jag av att Cajsa & Oscar kom in i rummet (för att Taylor hade släppt in dom) jag hoppade upp o tog nya kläder och gick in i badrummet och sen gick jag tillbaka och vi gick ner till frukostsalen den här dagen skulle mamma, pappa & vi åka till ett vattenland. Vi åkte dit tidigt och där fanns jätteroliga rutchkanor, pooler & massa grejer! Vi hade kul där men tillslut måste vi åka hem till hotellet.
Alla vi var alldeles slut så vi gick o la oss när vi kom hem vid 19.30.
Men vi vaknade vid 21.00 så vi alla gick ner till stranden och satt där och myste till 01.00 då vi gick upp till rummen igen och den här gången somnade vi. Nästa morgon var det 2 dagar tills vi skulle hem.
Så vi packade ihop grejer vi inte skulle änvända sen åt vi frukost med mamma o pappa och efter frukosten gick vi ner o badade i havet och den här gången földe mamma & pappa också med.
Vi badade en stund men sen så blev det kallt så vi gick upp till bubbelpoolen uppe vid hotellet och satt där och njöt med en varsin coca cola. Senare på dagen så gick vi runt o kollade i stan jag köpte ett sött litet halsband och sen gick vi alla till ett cafe och tog en cupcake och en varsin fanta.
Vi satt där på cafet o bara njöt då massa fotografer kom o fotade oss Taylor tog min hand och började springa dom andra sprang efter och fotograferna sprang efter oss men tillslut stannade dom så dom gick i väg sen sprang vi tillbaka och betalade allt fika och sen började vi gå, mamma & pappa tittade oroligt på mig vad var det som hände där borta? Frågade mamma oroligt.
-Jo det är så att...........Jacob heter inte Jacob han heter Taylor Lautner och är en känd skådespelare, sa jag.
-Allvarligt, varför har du inte berättat något? -.- Frågade mamma.
- Jo men asså jag har inte rikigt haft tid o ja var orolig att ni inte skulle kunna hålla den stora hemligheten att Jacob hållde sig hemlig, sa jag.
- Såklart vi kommer hålla den hemligheten gumman, sa pappa.
- Förlåt, sa jag.
-Förresten Taylor, du måste klä ut dig BÄTTRE! Sa jag oroligt.
- mm, får försöka komma ihåg det, sa Taylor.
- Men nu går vi tillbaka till hotellet, sa mamma.
Vi gick tillbaka till hotellet och där låg en tidning på marken vid entren där det stod ''Taylors nya hemliga tjej?''
Jag tog upp tidnigen och bara stirrade på tidningen.
Louise tankar:
Jag tog upp tidningen o bara stirrade på den, tänk om det skulle säljas där jag bor också vad ska alla klasskompisar tänka om dom ser detta. Jag tog tidningen och vi sprang upp till vårat rum jag öpnnade tidningen på sidan 10 där det stod om oss
''Taylor och hans nya tjej? Satt på ett cafe med några andra personer och vi hann inte fråga något om dom är ett par för dom sprang iväg och vi ville inte följa efter, vi har sett Taylor några andra gånger här i Cypern och har också sett denna tjej vistas med Taylor, är det ett nytt kändt par?
Det får vi nog reda på snart!''

Jag blev så sur att inte fotografer kan lämna en i fred skrek jag.
Alla andra höll med och vi bestämmde oss för att bada i poolen, vi gick ner och då stannade vi och tittade mot poolen och såg...


Vem kan dom ha sett? :O
Det får ni reda på i nästa kapitel!

The perfect boy - kapitel 16

Senare så måste jag gå på toa och när jag kom tillbaka satt Taylor & Kristen och hånglade!!
Jag sprang fram till bordet och skrek till Tayolr ''Hur f*n kan du göra något sånt här mot mig!!''
Tårarna började rinna ner för mina kinder och mascaran rann jag sprang ut och hörde hur Taylor ropade på mig jag såg en taxi och jag hoppade in i den och jag åkte mot hotellet när jag kom fram sprang jag upp till Cajsa & Oscars rum och jag knackade på och Cajsa öpnnade &...

How ridiculous are we?i love ... | Flickr – Compartilhamento de fotos!
Getty Images - A woman's hand holding up a red heart-shaped lollipop.Vintage Kiss | Flickr: Intercambio de fotos
hoppade till och skrek till och sa att jag såg ut som ett spöke jag gick in i deras rum och jag & Cajsa gick in till badrummet och hon tröstade mig o jag berättade vad som hänt när vi suttit där en stund knackade det på dörren jag förstod att det var Taylor så jag hoppade ner i badkaret och låg alldeles stilla dörren öppnades men jag hörde att det inte var Taylors röst, Cajsa kom in i badrummet och sa att det var någon som ville träffa mig först innan jag gick ut tvättade jag ansiktet och lånade Cajsas mascara.
Jag gick ut till hallen och där stod en kille och sa att han hette Henry (han kunde engelska) och att en limosin väntade på mig där nere jag tittade på Cajsa och sen på Henry.
-Jag har inte beställt någon limosin? Sa jag.
-Nej men någon som heter... vänta lite måste bara kolla blocket, sa Henry.
Henry öpnnade blocket och kollade och sen sa han att det står att det är ett hemligt namn!?
-Hemligt namn!? Frågade jag misstänkt.
- Ja personen sa inte namnet, sa Henry.
-Men om jag inte vet vem det är vill jag inte följa med, sa jag.
-Men kom igen Louise, sa Cajsa och buttade ut mig ur rummet.
-Tack för den du, sa jag och skrattade.
Jag följde med Henry ner och hoppade in i limosinen han som körde hette Dan, precis som Taylors pappa.
Vi kom fram till en äng med massa lysen och en gång med marsaller, Dan kom och öppnade dörren och jag gick iväg och Dan åkte iväg jag följde marsallerna jag kom fram till en filt med ljus och tårta, drickor, bakelser, kakor & mycket mer. Jag satte mig ner och musik började spelas och ut ur buskarna kom Taylor!
Jag ställde mig upp och tänkte precis springa iväg när det börjar smälla och jag hoppar till jag tittade upp mot himmlen och där smälldes raketer, jag forsatte att springa men en hand stoppade mig o jag tittade bak och där stod Taylor med en blomma i handen och en ask choklad.
-Tror du att du kan få tillbaka mig så lätt att du ger mig blommor, sa jag.
Taylor tittade på mig men sina vackra ögon jag kunde inte låta bli att smälta in i hans underbara ögon och gå fram till honom och kyssa honom. Vi slutade kyssas och han tittade in i mina ögon och viskade i mitt öra förlåt.
Jag backade ifrån Taylor och frågade vad hände egentilgen mellan dig och Kristen.
Han tittade in i min ögon och sa jag sa till henne att henne sluta men hon fortsatte och sen när hon kysste mig försökta jag att gå men hon stoppade mig. Jag älskar DIG och ingen annan!

Det verkar bli bra mellan Louise och Taylor :D <3 <3
Kom igen och kommentera mer så blir det inlägg oftare för då blir jag taggad!!!!!
Kram Sofia <3


The perfect boy - kapitel 15


När vi kom fram till hotellet sprang vi upp till mitt & Taylors rum & kastade oss i sängarna & var alldeles slut.
- Oscar, du får inte berätta det här för någon, sa Cajsa.
- Jag lovar, sa Oscar.

DSCN5626edited softeness light | Flickr - Photo Sharing!Believe.... cause living is easy with eyes closed.don't stop believing: Flavors.me
Nästa morgon så duschade jag och sen gick jag ut och kände inte igen Taylor alls!
Han var så utklädd att man verkligen inte kände igen honom!!
Vi gick ner till frukost salen och både Cajsa & Oscar frågade vem Taylor var.
Vi skrattade och Taylor sa det vet ni nog jag är Louise nya tjej Kalle.
- Är du otrogen LOUISE!? Skrek Cajsa.
- hahahaha xD nej då det är Taylor som klätt ut sig rejält :P
-hehhe, skrattade Cajsa & Oscar.
Vi gick och plockade massa med grejor för vi var alla riktigt hungriga. Vi gick till bordet där mamma och pappa satt. Både mamma & pappa kollade på varandra konstigt.
-Ursäkta men vem är du och vad gör du här? Frågade mamma.
-Mamma, det är Jacob, sa Louise.
-Hallå han heter ju inte Jacob han heter ju Ta... Sa Oscar.
Vi alla tittade på Oscar med en sträng blick.
- Vad menar du? Han heter väl Jacob... Sa pappa.
- Jo men han kallas Taj, sa Oscar försiktigt.
-Okej? Ni är roliga ni, sa mamma.
Efter vi ätit frukost gick vi ner till stranden medans pappa & mamma gick till några affärer i stan.
Vi alla tittade på Oscar och då sa Oscar ''Förlåt men asså jag visste inte att dina föräldrar inte visste om Taylor''
-Det gör inge men det är nog dags att jag berättar för mamma och pappa om dig, sa jag och tittade på Taylor.
-Okej? Ni är roliga ni, sa mamma.
Efter vi ätit frukost gick vi ner till stranden medans pappa & mamma gick till några affärer i stan.
Vi alla tittade på Oscar och då sa Oscar ''Förlåt men asså jag visste inte att dina föräldrar inte visste om Taylor''
-Det gör inge men det är nog dags att jag berättar för mamma och pappa om dig, sa jag och tittade på Taylor.
Vi alla tog av oss kläderna (vi hade ju såklart bikini på oss) jag & Cajsa sprang ner i vattnet och började simma & senare kom killarna och smög fram till oss vi låtsades som inte vi märkte dom och precis när dom tänkte skvätta vatten så vände vi oss om och började kasta vatten på dom och det blev vattenkrig och sen så blev vi trötta så vi gick upp och solade och sen ringde Taylors mobil så han gick iväg och pratade ganska länge och när han kom tillbaka sa han att han måste åka i väg ikväll för han skulle träffa Kristen Stewart, jag frågade om jag fick följa med och det fick jag, jag blev jätteglad för att Kristen Stewart har alltid varit min idol!
Det blev snabbt kväll och jag och Taylor bytte om till fin kläder och sen ringde vi en taxi som kom och hämtade oss. Vi kom fram till en jättefin resturang och när vi kom in satt Kristen borta vid ett bord och väntade på oss.
När vi kom fram sa hon Hej och det gjorde både jag & Taylor också.
Vi satte oss ner vid bordet och det första jag frågade var varför hon var i Cypern.
Hon sa att hon skulle på en intervju och sen hade hon hört att Taylor var i Cypern så hon hade ringt honom.
Senare så måste jag gå på toa och när jag kom tillbaka satt Taylor & Kristen och hånglade!!
Jag sprang fram till bordet och skrek till Tayolr ''Hur f*n kan du göra något sånt här mot mig!!''
Tårarna började rinna ner för mina kinder och mascaran rann jag sprang ut och hörde hur Taylor ropade på mig jag såg en taxi och jag hoppade in i den och jag åkte mot hotellet när jag kom fram sprang jag upp till Cajsa & Oscars rum och jag knackade på och Cajsa öpnnade &...

Det var det kapitlet! Hoppas ni gillade det!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid :/
/Sofia

The perfect boy - kapitel 14

Jag, mamma, pappa, Taylor & Oscar åkte tillbaka till hotellet.
När vi kom tillbaka var det kväll & vi gick & la oss, vi tog in en madrass i vårt rum så Oscar kunde sova där.
Nästa morgon vaknade vi att det knackade på dörren jag hoppade upp & gick till dörren jag öppnade den & där stod...


Cajsa!!
Jag hoppade på Cajsa och kramade henne som hon var mitt gosedjur som varit borta i flera år.
Cajsa & jag gick ner till havet och satte oss i sanden, för killarna låg fortfarande och sov. Cajsa bertättade vad jobbigt det varit att vara på ett utomlandssjukhus, för att hon förstod inte så mycket vad dom sa.
Men när dom sa du kan åka hem, så hade hon ringt min mamma & frågat om hon kunde hämta henne, men hon fick inte säga till oss för att hon ville överraska oss.
Båda hade bikini på oss under kläderna så vi tog av oss kläderna, men Cajsa vågade inte riktigt bada fast jag sa att det där gräset inte fans här. Så hon hoppade upp på min rygg så gick vi ut i vattnet, tillslut orkade jag inte Cajsa mer så jag kastade av henne.
-Det där ska du få för!! Skrek Cajsa.
- Hahah, skrattade jag.
Vi började kasta vatten på varandra tillslut blev vi så trött så vi gick upp på stranden & solat.
När vi legat där länge och var alldeles varma, vi låg där & njöt av solen.
Helt plöstligt började Cajsa skrika precis när jag öppnade ögonen skrek jag också till.
Både jag & Cajsa tittade bak där stod Taylor & Oscar med två hinkar med iskallt vatten dom hällt över oss.
Vi hoppade upp & drog ner dom i vattnet & började kasta vatten på dom, tillslut blev det vattenkrig.
Men sen blev vi alla så hungriga så vi orkade inte bada mer så vi gick upp till frukostsalen & åt lite frukost.
Sen så hoppade vi i poolen, efter vi badat en stund så simmade vi till vatten baren.
(Det var stolar i poolen sen var det en bar på land framför.
Vi tog en varsin coca cola & satt där och drack upp våra color.
Sen simmade jag & Cajsa iväg, men sen måste Cajsa gå upp och vila foten.
Men hon fick bada hade doktorn sagt (på engelska) men hon måste vila foten ibland. Men tillslut blev vi också trötta så alla gick upp & bytte om till vanliga kläder sen så ville killarna gå på en fotbollsmatch som skulle hålla till i näreheten, men det ville inte vi så killarna gick på matchen & vi gick i väg & shoppa.
Jag köpte:
Tröja, shorts, kofta, solglasögon &skor.
Blommig klänning & armband.
Shorts & ett linne.
Vi gick där sen gick vi förbi planen där killarna var, då hörde vi massa tjejer skrika.
Jag & Cajsa tittade på varann & sprang mot planen.
Där var en vakt som sa ''Ni är väl inte här för att se Taylor Lautner''
- Jo faktist, det är min pojkvän, sa Louise.
- hahah, visst tjejen du får gå här ifrån nu, sa vakten.
Jag & Cajsa tittade på varann & gick till stängslet & försökte se vad som hände Taylor var omringad av massa tjejer, sen såg jag Taylor smita ut vid en av dörrarna där borta jag sprang dit, först var en annan vakt som stoppade mig, jag sa att jag var Taylor flickvän men samma visa som förra vakten.
Men Taylor kom fram & buttade bort vakten & kramade om mig.
- Hur kunde dom se att det var du? Frågade jag.
- Jag hade nog inte klätt ut mig ordentligt, sa Taylor.
Oscar kom fram till oss & såg alldeles chockade ut.
- Är du Taylor Lautner?? Frågade Oscar.
- mm, sa Taylor.
- Hörni men vi måste springa tillbaks till hotellet, sa jag stressat.
Vi gick en helt annan väg till hotellet så inte fansen skulle se vart vi gick.
När vi kom fram till hotellet sprang vi upp till mitt & Taylors rum & kastade oss i sängarna & var alldeles slut.
- Oscar, du får inte berätta det här för någon, sa Cajsa.
- Jag lovar, sa Oscar.

No!!
Fansen får inte förstöra hela semestern!!
Men Taylor får väl kl ut sig mycket mer!

Hoppas inte Oscar  berättar för alla iklassen när dom kommer hem!?
Då kommer aldrig Taylor få leva ett normalt liv igen...

/Sofia!

The perfect boy - kapitel 13

Det blev snabbt kväll & jag & Taylor läggde oss.
- Du är bäst, viskade Taylor till mig.Jag & Taylor vaknade av att det bankade på dörren jag hoppade upp & öppnade dörren & där stod Cajsa & Oscar på klädda. Jag tittade ner på mina kläder där stod jag i nattlinne jag & Cajsa började skratta.
Cajsa & Oscar åkte ner till frukost salen medans jag & Taylor bytte om.
När vi kom ner satt mamma, pappa, Oscar & Cajsa vid ett bord & hade börjat äta frukost. Jag & Taylor gick och hämta lite frukost till oss och gick och satte oss vid dom andra.
- Ni kunde inte vänta på oss eller, sa Louise.
- Men ni dröjde ju så! Skrattade Cajsa.

- Hörni vi vuxna tänkte ta & åka till ett museum så om ni vill får ni följa med eller hitta på något annat, sa mamma.
- Vi hittar på något annat, sa Louise.
- Okej, hej då! Ropade pappa & mamma.

När vi satt där & åt vår frukost så kom Cajsa på att vi kunde gå runt lite & se vad vi hittar.
Så direkt efter vi ätit klart sprang vi upp på våra rum & tog på oss bättre skor & en kofta.
Sen träffades vi nere vid poolen & vi började gå, när vi gått en bit kom vi in på en äng som vi satte oss ner & pratade & skrattade. Taylor ställde sig upp & sa till oss att han såg något där framme så vi följde efter Taylor.
När vi kom fram så var det havet där & en klippa. Så vi satta oss där & plaskade med våra fötter.
Sen tog jag & Cajsa av oss våra kläder killarna tittade på oss som vi var knäppa men dom såg sen att vi hade på oss bikini jag & Cajsa tog varandras händer & hoppade ner för klippan.
Jag kom upp från vattnet men hade inte med mig Cajsa jag tittade på killarna & vi allihopa såg jätteoroliga ut.
- Vart är Cajsa? Frågade Oscar oroligt.
Jag tittade på Oscar & sa att jag inte visste.
Oscar hoppade i vattnet med kläderna på men han kom upp utan Cajsa. Nu var jag verkligen orolig.
Jag hoppade i & simmade runt sen kom Cajsa upp från vattnet men kunde inte gå där ifrån hon hade fasnat i något som drog ner henne i vattnet.
Taylor ropade till mig & gick fram till en skylt som hade massa gräs framför sig, Taylor tog bort gräset där stod det ''Varning kvicksand, under kvicksanden finns gräs som fastnar på huden som drar ner än''
Jag tittade på Taylor oroligt alla hoppade i & försökte få bort Cajsa från kvicksanden, men det där gräset hade verkligen satt sig runt fötterna. Vi fick kämpa & dra.
Cajsa skönk mer & mer, hon började skrika så jag (Louise) sprang upp & kutade allt vad jag hade till hotellet för att hämta hjälp, men jag fick tråkiga nyheter från han som stod i Receptionen ''Om man fastnat har man fastnat''
Jag sprang ner till stranden & såg att killarna hade fått upp Cajsa & hon låg i sanden & skrek & grina.
Killarna tittade på hennes fötter hon hade massa sår.
Det första Taylor sa var att jag måste ringa en ambulans, jag ringde så fort som möjlitg & det kom massa människor ner till stranden & han receptionen kom också ner, en av ambulans tjejerna klagade på att dom måste ha fler skyltar eftersom den var gömd bakom gräs!
Cajsa & Oscar åkte iväg med ambulansen medans jag & Taylor gick upp till hotellet & väntade på mamma och pappa, jag satt där på stolen & skakade & tårarna föll ner på mina kinder.
Mamma & pappa kom springades till oss vi berättade allt som hade hänt och mamma ringde fort till sjukhuset och frågade om vi fick komma.
När mamma pratat klart sa hon att vi fick komma nu. Vi åkte mot sjukhuset & jag sprang in i rummet där Cajsa log & såg att hon kunde gå det var en person som hjälpte henne att gå inne i rummet.
Doktorn kom in & sa att Cajsa måste sova över här en natt men imorgon kommer allt vara bra igen.
Jag, mamma, pappa, Taylor & Oscar åkte tillbaka till hotellet.
När vi kom tillbaka var det kväll & vi gick & la oss, vi tog in en madrass i vårt rum så Oscar kunde sova där.
Nästa morgon vaknade vi att det knackade på dörren jag hoppade upp & gick till dörren jag öppnade den & där stod...

 
Vem är det som står där vid dörren??


/Sofia

The perfect boy - kapitel 12

Vi kom ut & alla stod med öppna munnar & tittade vad fint det var mamma han ta ett kort där vi stod & gapade.
När vi såg kortet blev vi alla full av skratt.
- Nu börjar världens bästa semester, sa pappa & mamma.
Vi tittade på dom allihop & sprang mot bussen & hoppade på.
Vi kom fram till hotellet ''Cavo maris'' vi gick in & fick våra nycklar till våra rum ett till mamma & pappa, ett till mig & Taylor och ett till Cajsa & Oscar.
Vi gick upp till våra rum la in våra väskor tog på oss bikini, sen killlarna så klart badbyxor men vi sprang iallafall ner till havet jag,Taylor,Cajsa & Oscar vi kom ner till havet jag & Taylor tog tag i varandras händer & hoppade i.
Cajsa & Oscar kom efter & landade på oss, vi skrattade så mycket att vi inte kunde stå i vattnet.
Mamma & pappa kom ner till stranden med en boll dom kastade till oss. Vi höll på & kasta boll i vattnet & hade jättekul men sen gick vi upp på stranden & satte oss & solade.
Mamma & pappa började gå upp och ropade till oss att vi skulle gå upp och byta om för vi skulle äta middag.
Vi gick uppåt jag såg att Taylor gick jättenära kanten vid poolen så jag passade på att butta i han.
Han ramlade i vattnet & jag räckte honom min hand för jag tänkte hjälpa han upp & då drog han ner mig i poolen.
Cajsa & Oscar stod & gapskratta åt oss, vi gick upp igen sen gick vi upp till våra rum.
Sen tog vi hissen ner då såg jag att Cajsa nästan hade samma tröja som mig jag pekade på hennes tröja & Cajsa tittade ner & sen på mig så började fnissa lite.
Oscar & Taylor stod bredvid oss & fattade inte vad vi fnissade åt.
Tumblr_lj72wxl0gb1qi5z5fo1_500_large
Vi kom ner till middagsbordet som mamma & pappa satt vid.
Alla beställde en varsin hamburgare, efter vi ätit gick vi alla ner till stranden & satte oss där & pratade medans solen gick ner det var jättemysigt.
Sen när jag satt där & kollade bort kände jag att något blixtrade till & såg att Taylor höll på att knäppa kort på mig.
- Hörrudu din lilla buse, skrek jag & tog kameran & började knäppa massa kort på Taylor som låtsades vara en supermodell medans Oscar & Cajsa satt med varandra & pussades.
Tumblr_liuubv0ehc1qfu86ho1_400_large1276013976400014_largeTumblr_kxxrxew3ci1qacoeko1_500_large
Det blev snabbt kväll & jag & Taylor läggde oss.
- Du är bäst, viskade Taylor till mig.Jag vet inte så långt kapitel men orkade inte mer...
Men det verkar som resan blir lycklig :)
Komentera ideer! <3

/Sofia

The perfect boy - kapitel 11

- Cajsa, du får absolut inte berätta det här för någon! Sa jag sträng.

- Jag lovar! Sa Cajsa.

- Jacob heter inte Jacob Jakeobsson han är din största idol...
Taylor tittade på mig med stora ögon & ställde sig bakom mig.

- Det är Taylor Lautner, sa jag.

- Så jag ska tro på det, kul att ha en bästis som ljuger för en sa Cajsa & sprang mot skolan.

- CAJSA! Skrek jag.


Jag tittade på Taylor & vi sprang mot skolan, vi kom fram & tog av oss våra höst jackor & sprang in i klassrummet.
Jag gick fram till bänken där Cajsa satt hon tittade på mig & tänkte ställa sig upp men jag drog ner henne igen & skrev en lapp.

''Jag talade sanning''

Cajsa tittade på mig & skrev på samma papper '' Visst''

Jag: Det är sant! Vi ska på semester du, jag, Taylor & Oscar och vi ska åka på tisdag som kommer!
Det är torsdag så det är bara 5 dagar kvar & ni ska sova över hos mig på måndag.

Cajsa: Ska jag följa med? Vet inte...

Jag: Kom igen Cajsa! Följ med jag talar ju sanning, följ med mig & Taylor hem till mig efter skolan!

Cajsa. Okej då...


Skolan tog slut snabbt och jag, Taylor & Cajsa gick hem till mig. Vi gick upp till mitt rum och Taylor sa.

- Jag heter Taylor Lautner & vi talar sanning.

- Men hur ska jag veta om ni talar sanning? Frågade Cajsa.

- Vi går hem till mig, sa Taylor.

Cajsa sa jag & vi gick hem till Taylor, hennes ögon blev stora för hon vet hur Taylor bor.

- D... D... DU! Är T...T... AYLOR LAUTNER! Skrek Cajsa.

Jag viskade till Cajsa ''Ta det lugnt! Du får inte berätta för någon''

- Kan jag få din autograf!? Sa Cajsa alldeles chockad.

- Visst, sa Taylor.

- Du Louise, du kan väl knäppa ett kort på oss? Frågade Cajsa.

- Okej rå... Sa Louise.

Dagarna gick & sommarlovet började & det var måndag, på kvällen kom Taylor, Cajsa & Oscar med flera väskor hem till mig. När jag såg alla komma där med all sin packning blev jag full i skratt för dom såg ut som packåsnor. Alla kom in med sin packnin & la alla väskor i hallen. Vi gick in i mitt rum där jag bäddat klart & hade fixat ett litet bord med chips, popcorn, godis & dricka. Så fort killarna såg bordet sprang dom dit & proppa i sig god, chips, popcorn och drack massor.
Jag & Cajsa fick dra bort dom från bordet så det skulle bli något kvar till oss också, HAHA!
Kvällen gick & vi måste lägga oss ganska tidigt det blev 22.30 ;)
Nästa morgon väckte mamma oss kl.05.00 och vi fick skynda oss att klä på oss & äta frukost.
Vi packade in allt i bilen & åkte till flygplatsen. Flygplanet var en halv timme försenad så vi fick vänta en stund.
Sen kom planet vi lämnade våra väskor & satte oss på planet.
Det tog en stund att åka jag somnade ganska snabbt & lutade mig mot Taylor medans han smekte mitt hår.
Jag vaknade av att Taylor ruskade på mig & sa ''Vi är framme''
Jag tittade på Taylor & han lutade sig mot mig & gav mig en kyss, men vi blev avbrutna av Cajsa som sa kom igen nu turturduvor vi måste gå av planet.
Vi kom ut & alla stod med öppna munnar & tittade vad fint det var mamma han ta ett kort där vi stod & gapade.
När vi såg kortet blev vi alla full av skratt.
- Nu börjar världens bästa semester, sa pappa & mamma.
Vi tittade på dom allihop & sprang mot bussen & hoppade på.


Det verkar bli en lyckad semester! Eller blir det? Det vet ni inte än men det får ni reda på i kapitel 12!!!!

Kram Sofia

 


The perfect boy - kapitel 10

Plöstligt plingade det i min mobil.
''Du är söt''
Vem är det, det är inte Taylor.
Taylor tittade på mig, jag stängde av mobilen snabbt.
Så Taylor inte skulle se.
Vi forsatte kolla på filmen.
Vem kan det vara!
Efter filmen gick jag hem, Taylor hade frågat om jag velat sova över men jag tackade nej.
Jag orkade inte sova över hos Taylor jag måste få reda på vem det var som skickade sms:et. Jag kom hem vid 23.00 ropade att jag var hemma & sprang upp på mitt rum & slängde mig i sängen.
Satt på mobilen & svarade på det där sms:et:

Louise: Vem är det??

Okänd: Johan i från din klass

Louise: Hur fick du mitt nummer !? :@

Johan: Din bästis Cajsa

Louise: Du Johan, jag har en kille redan!! Så sluta upp med att säga att jag är söt!!

Johan: Bara för du har en kille kan jag inte sluta tycka att du är söt. :*)

Louise: Jacob är min pojkvän så du har ingen ide att försöka bli min pojkvän! Det är ingen ide!

Johan: jaha, jag försökte.


Jag tittade på mobilen & blev alldeles röd i ansiktet, hur kunde Cajsa ge ut mitt nummer till Johan!!
Jag tröck snabbt in Cajsas nummer & hon svarade efter 2 toner.

Louise: Hur kunde du?

Cajsa: Vad kunde jag?

Louise: Ge mitt nummer till Johan!?

Cajsa: Han ville hade det så jag gav det till han.

Louise: Men han skickar att jag är söt tänk om Jacob skulle se det!!

Cajsa: Byt nummer då...

Louise: Ingen ide.

Cajsa: Hejdå!

Jag la på och raderade alla sms från Johan.
Sen orkade jag inte göra nånting mer bara slängde av mig kläderna & satt på mitt nattlinne & somnade på en gång.
Nästa dag var det skola (Torsdag) jag gick tillsammans med Taylor till skolan.

- Du Taylor idag har vi varit ihop i 3 veckor, sa jag.

- Jag vet min lilla gullunge, sa Taylor & pussade mig på munnen.

- Du är bäst Taylor! Sa jag.

Precis när jag sa Taylors namn hörde jag nån som hade sprungit som tvärbromsade.
Jag tittade bak & såg Cajsa som var alldeles chockad och gick fram till oss.
Pekade på Taylor och sa han heter inte Taylor?
Jag knep ihop läpparna & tittade på Taylor han var alldeles blickstill!
- Vad heter du i efternamn? Frågade Cajsa.

- ehhm... Jacob jakeobsson, sa Taylor försiktigt.

- Jag hör när folk ljuger, sa Cajsa.

- Ta det lugnt Cajsa, sa Louise.

- Ta det lugnt? Hur ska jag kunna ta det lugnt när min bästis har ljugit om hans namn, tillomed alla i klassen & fröken tror att han heter Jacob! Skrek Cajsa.

Jag tittade mot Taylor & sa ''Ska vi berätta det?''

Taylor tittade på mig & nickade.

Jag vände min blick åt Cajsa som har hela sitt rum med affischer på Taylor Lautner.

- Cajsa, du får absolut inte berätta det här för någon! Sa jag sträng.

- Jag lovar! Sa Cajsa.

- Jacob heter inte Jacob Jakeobsson han är din största idol...
Taylor tittade på mig med stora ögon & ställde sig bakom mig.

- Det är Taylor Lautner, sa jag.

- Så jag ska tro på det, kul att ha en bästis som ljuger för en sa Cajsa & sprang mot skolan.

- CAJSA! Skrek jag.


 


 


Nej!
Cajsa får inte bli arg på Louise hon talar ju sanning!
Dom ska ju på semester snart!!

/Sofia


RSS 2.0